Golvavjämning

Vår tjänst innefattar en rad golvavjämningstekniker, lämpliga för alla slags miljöer och krav. 

Från skapande av fall i badrum till stora industriella projekt, har vi rätt kompetens och utrustning för att leverera en förstklassig lösning. Med vår expertis kan vi noggrant anpassa varje projekt för att uppfylla specifika behov och standarder, oavsett om det handlar om mindre bostadsutrymmen eller omfattande industriella lokaler.

Vi använder starkare industrispackel när vi jobbar med större områden, som industrilokaler. Industrispacklet är designat för att motstå högt tryck och rörelse, vilket gör det idealiskt för miljöer där det finns tung maskinutrustning eller intensiv fottrafik. Vårt team har den expertis som krävs för att korrekt blanda och applicera detta material, vilket garanterar en långvarig och hållbar yta.

För att säkerställa smidighet i alla projekt, oavsett storlek, har vi en rad verktyg till vårt förfogande. I mindre utrymmen, där tillgängligheten kan vara begränsad, använder vi en liten portabel pump. Detta verktyg låter oss utföra avjämning med precision och effektivitet, även i trånga utrymmen.

För större projekt, använder vi en pumpbil. Detta kraftfulla verktyg låter oss snabbt och effektivt utföra avjämning över större ytor. Med denna teknik kan vi säkerställa en jämn, slät yta oavsett projektets omfattning.

Det är vårt engagemang att leverera högkvalitativa, pålitliga golvavjämningslösningar för alla våra kunder. Oavsett om det gäller att skapa fall i badrum eller att förbereda stora industrilokaler för tung användning, kan du lita på oss för att leverera en utmärkt service, oavsett om det krävs en portabel pump eller en pumpbil. Vi strävar efter att alltid överträffa kundernas förväntningar, vilket gör oss till ett pålitligt val för alla golvavjämningsbehov.

Välkommen att ringa oss direkt på 0763-384 246 eller fyll i formuläret så svarar vi snarast möjligt.