Tjänster

Massagolv/
fogfria golv

Ett koncept som täcker ett brett spektrum av golvbeläggningar, är utformade för att vara både funktionella och estetiskt tilltalande. Detta begrepp innefattar vanligtvis en beläggning som skapas genom att blanda härdplast (epoxi, polyuretan, akryl) med olika tillsatser och utfyllnadsmaterial. 

GOLVAVJÄMNING

Vår tjänst innefattar en rad golvavjämningstekniker, lämpliga för alla slags miljöer och krav. Från skapande av fall i badrum till stora industriella projekt, har vi rätt kompetens och utrustning för att leverera en förstklassig lösning. 

Betongslipning

Vår expertis sträcker sig över alla typer av betongslipning, från grov saneringsslipning och fräsning till förvandlingen av betong till en polerad högglansyta.

EPS Gjutning


EPS-gjutning, eller användningen av expanderad polystyren (EPS) cement, är en innovativ teknik inom bygg- och konstruktionsbranschen. Denna produkt, som består av "frigolitkulor" (små EPS-kulor) blandat med cement, har visat sig vara ett utmärkt fyllnadsmaterial för en mängd olika projekt, från fundament och väggar till isolering.

Välkommen att ringa oss direkt på 0763-384 246 eller fyll i formuläret så svarar vi snarast möjligt.